Isparta Sütçüler Yazılı Kanyon / YAZILI KANYON - ALANYA DOĞA SPORLARI KULÜBÜ : Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.bitki örtüsü, yaban hayatı çeşitliliği ve arkeolojik kaynakları ile eşsiz manzara güzelliğine sahip yörenin 600 hektarlık bölümü 1989 yılında.

Isparta Sütçüler Yazılı Kanyon / YAZILI KANYON - ALANYA DOĞA SPORLARI KULÜBÜ : Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.bitki örtüsü, yaban hayatı çeşitliliği ve arkeolojik kaynakları ile eşsiz manzara güzelliğine sahip yörenin 600 hektarlık bölümü 1989 yılında.. Kanyona en yakın konaklama alternatifi, bağlı olduğu isparta'nın sütçüler ilçesi. Girdiğiniz anda sizi büyüsü altına alacak olan yazılı kanyon, isparta il sınırları içerisinde olup 1989 yılında tabiat parkı olarak kabul edilmiştir. 1989 yılında milli parkı ilan edilen yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisinde yer alan ülkemizin 2 güzel parkından biri. Isparta'nın sütçüler ilçesi sınırları içerisinde gizli kalmış bir cennet olan yazılı kanyon tabiat parkı, buz gibi suyu, günübilik yazılı kanyon tabiat parkı içerisinde bulunan derenin suyu oldukça soğuk. Yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içinde yer alan ülkemizin iki güzelliğinden biri.

© 2021, yazılı kanyon tabiat parkı. 1989 yılında milli parkı ilan edilen yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisinde yer alan ülkemizin 2 güzel parkından biri. Isparta'nın sütçüler ilçesi, çandır mevkiinde bulunan yazılı kanyon un suları göksu ırmağının kaynağıdır. Yazılı kanyon tabiat parkı sütçüler ilçesine 10 km. Isparta araba kiralama seçeneklerinden faydalanarak, d685 üzerinden 1 saat 16 dakika içerisinde yazılı kanyon tabiat parkı'na ulaşabilirsiniz.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Sütçüler Isparta - Isparta'da ...
Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Sütçüler Isparta - Isparta'da ... from n8b8m5z7.stackpathcdn.com
Yazılı kanyon (sütçüler, isparta) tabiat parkı'nın turizm açısından önemi ve kullanımı. 37.7626296, 30.5537527 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. 1989 yılında milli parkı ilan edilen yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisinde yer alan ülkemizin 2 güzel parkından biri. Yazılı denmesinin sebebi kanyonda büyük bir kaya üzerinde eski yunan şairlerinden epiktetos'un hür i̇nsan üzerine bir. Kanyona en yakın konaklama alternatifi, bağlı olduğu isparta'nın sütçüler ilçesi. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. 600 ha.lık bir alanı kapsamaktadır.

Bu yazıtlar nedeniyle kanyona yazılı kanyon denilmiştir.

Bu yazıtlardan dolayı kanyona yazılı kanyon denilmektedir. 600 ha.lık bir alanı kapsamaktadır. Isparta araba kiralama seçeneklerinden faydalanarak, d685 üzerinden 1 saat 16 dakika içerisinde yazılı kanyon tabiat parkı'na ulaşabilirsiniz. Helenistik dönemde kurulduğu bilinen adada'dan (sütçüler) alanya'ya kadar uzanan tarihi. 1989 yılında milli parkı ilan edilen yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisinde yer alan ülkemizin 2 güzel parkından biri. Yazılı kanyon, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü mevkiilerinde yer almaktadır. Isparta sütçüler ilçesine 10 km. 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Çandır (aksu'nun bir kolu) vadisinde yazılı kanyon (isparta) kaya yazıtı. Kanyonun bulunduğu sütçüler ilçesi, isparta'ya 94 km uzaklıkta. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Şayet isparta ve yazılı kanyon milli parkı, sütçüler hakkında biraz bilgi lazımsa; Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir.

Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı. Isparta ili sütçüler ilçesi çandır köyü mülki hudutları içerisindedir. Yazılı kanyon, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü mevkiilerinde yer almaktadır. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır.

Çandır ve Yazılı Kanyon Tabiat Parkı - Mürşidin Demircan
Çandır ve Yazılı Kanyon Tabiat Parkı - Mürşidin Demircan from mursidindemircan.com
Yazılı kanyon'a çok yakın olan ve yamaç paraşütü yapabileceğiniz sayılı yerlerden biri olan eğirdir'e geçebilirsiniz. Yazılı kanyon milli parkı haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. 37.7626296, 30.5537527 ve hava durumu ise tahminen ile olacaktır. Çandır köyü / sütçüler / isparta. Bu yazıtlardan dolayı kanyona yazılı kanyon denilmektedir. Yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içinde yer alan ülkemizin iki güzelliğinden biri. Isparta sütçüler ilçesine 10 km. Hatta sütçüler ve yazılı kanyon bölgesinde akdeniz bukalemunu bile görebilirsiniz.

Isparta'nın sütçüler ilçesi sınırları içerisinde gizli kalmış bir cennet olan yazılı kanyon tabiat parkı, buz gibi suyu, günübilik yazılı kanyon tabiat parkı içerisinde bulunan derenin suyu oldukça soğuk.

Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.bitki örtüsü, yaban hayatı çeşitliliği ve arkeolojik kaynakları ile eşsiz manzara güzelliğine sahip yörenin 600 hektarlık bölümü 1989 yılında. Doğa harikası güzelliğe sahip yazılı kanyon aynı zamanda birçok tarihi kalıntılara da sahiptir. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir. Yazılı kanyon milli parkı haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yazılı kanyon milli parkı ile aynı posta kodu olan yerler Yazılı denmesinin sebebi kanyonda büyük bir kaya üzerinde eski yunan şairlerinden epiktetos'un hür i̇nsan üzerine bir. Yazılı kanyon'a çok yakın olan ve yamaç paraşütü yapabileceğiniz sayılı yerlerden biri olan eğirdir'e geçebilirsiniz. Şimdi diyeceksiniz ki isparta zaten akdeniz bölgesinde değil mi ? Isparta'nın sütçüler ilçesi, çandır mevkiinde bulunan yazılı kanyon un suları göksu ırmağının kaynağıdır. Yazılı kanyon'a varan bir yolcuysanız, gözünüzü önce bir yalıçapkını alır. Helenistik dönemde kurulduğu bilinen adada'dan (sütçüler) alanya'ya kadar uzanan tarihi. Yazılı kanyon milli parkı, çandır köyü/sütçüler/isparta, türkiye. Yazılı kanyon nerede ve nasıl gidilir?

Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçe merkezine bağlı çandır köyünde bulunur. Doğa harikası güzelliğe sahip yazılı kanyon aynı zamanda birçok tarihi kalıntılara da sahiptir. 1989 tarihinde milli park ilan edilmiş. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor.

Köprülü Kanyon Nerede, Nasıl Gidilir? Bilgiler ve Tavsiyeler
Köprülü Kanyon Nerede, Nasıl Gidilir? Bilgiler ve Tavsiyeler from www.gezirehberleri.com
Yazılı kanyon'a varan bir yolcuysanız, gözünüzü önce bir yalıçapkını alır. Yazılı kanyon, isparta ilinin sütçüler ilçesinde yer alıyor. Yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içinde yer alan ülkemizin iki güzelliğinden biri. Isparta ili sınırları içinde bulunan yazılı kanyon tabiat parkı'nın zengin ve pırıl pırıl akan suyu göksu çayının kaynağını oluşturur. Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı. Yazılı kanyon milli parkı, çandır köyü/sütçüler/isparta, türkiye. Yazılı kanyon'a çok yakın olan ve yamaç paraşütü yapabileceğiniz sayılı yerlerden biri olan eğirdir'e geçebilirsiniz. 05.09.1989 tarihindetabiat parkı olarak ilan edilmiştir.

Hatta sütçüler ve yazılı kanyon bölgesinde akdeniz bukalemunu bile görebilirsiniz.

Şayet isparta ve yazılı kanyon milli parkı, sütçüler hakkında biraz bilgi lazımsa; Yazılı kanyon, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olan çandır köyü mevkiilerinde yer almaktadır. Yazılı kanyon (sütçüler, isparta) tabiat parkı'nın turizm açısından önemi ve kullanımı. Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir. Kanyon, sütçüler ilçesinin güneybatısında bulunur. Isparta'nın sütçüler ilçesi, çandır mevkiinde bulunan yazılı kanyon un suları göksu ırmağının kaynağıdır. Uzaklıkta bulunan yazılı kanyon tabiat parkı 600 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Yazılı kanyon tabiat parkısütçüler ilçesine. Ama kanyon gezisine gelenlerin bir çoğu antalya'dan turlar ile gelmekte. Köyü'nden sütçüler i̇lçesi'ne giden yolda, köy çıkışında yazılı kanyon'a ayrılan yol olarak alınmıştır. Yazılı kanyon milli parkı ile aynı posta kodu olan yerler Yazılı kanyon milli parkı, çandır köyü/sütçüler/isparta, türkiye. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir.

Girdiğiniz anda sizi büyüsü altına alacak olan yazılı kanyon, isparta il sınırları içerisinde olup 1989 yılında tabiat parkı olarak kabul edilmiştir ısparta sütçüler. Yazılı kanyon (sütçüler, isparta) tabiat parkı'nın turizm açısından önemi ve kullanımı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama